باند سارقان جواهرات ٥٠ میلیارد تومانی در کرمان منهدم شد
فرمانده انتظامی استان کرمان از دستگیری سارقان فرا استانی طلا و جواهرات شهروندان کرمانی خبر داد.

به گزارش گروه استان های خبرگزاری دانشجو به نقل از واحد اطلاع رسانی پلیس کرمان سردار ناصر فرشید در تشریح این خبر، افزود: در پی وصول چندین فقره پرونده سرقت طلا و جواهرات از منازل در شهر کرمان در آبان ماه سال گذشته، موضوع به صورت ویژه در دستورکار پلیس آگاهی استان قرار گرفت.
وی اظهار كرد: با بررسیهای کارآگاهان اداره مبارزه با سرقت پلیس آگاهی، مشخص شد اعضای یک باند فرا استانی اهل یک استان دیگر در همه این سرقتها نقش داشتهاند.
فرمانده انتظامی استان کرمان افزود: در این راستا با انجام اقدامات پلیسی و پیجوییهای اطلاعاتی، سرکرده این باند به همراه سه نفر از همدستانش شناسایی و در تهران دستگیر شدند.
وی خاطرنشان کرد: ارزش تقریبی طلا و جواهرات سرقت شده ۵۰۰ میلیارد ریال برآورد شده است و متهمان تحت بازجوییهای تکمیلی قرار دارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰